Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către copiii şi tinerii care au nevoie de tine (video)
Timp de 30 de ani, Organizaţia Umanitară CONCORDIA a ajutat în România copiii şi tinerii proveniţi din familii dezorganizate sau defavorizate social ori direct de pe stradă. Serviciile noastre asigură accesul la educaţie, formare profesională şi integrare socială pentru o viaţă mai independentă şi mai responsabilă.
Proiectele noastre se derulează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani (judeţul Prahova) şi comuna Odobeşti (judeţul Dâmboviţa) şi se adresează unui număr de peste 2.000 de copii, tineri şi familiile acestora în fiecare an.
Cine salvează o viaţă, salvează întreaga lume!
Conform Codului Fiscal reactualizat, orice contribuabil poate alege destinaţia celor 3,5% din impozitul pe venit reţinut de stat în anul precedent. Astfel, ai posibilitatea să alegi o cauză pe care să o susţii şi să redirecţionezi această sumă către o entitate nonprofit.
Acest lucru nu presupune alte cheltuieli din partea ta sau a angajatorului tău.
 
Ce trebuie să faci? Este simplu!
Pasul 1. Dacă beneficiezi de venituri din salarii sau asimilate salariilor şi/sau venituri din pensii, descarcă Formularul 230 şi completează-l cu datele tale. Formularele şi instrucţiunile de completare se pot descărca şi de pe site-ul oficial al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro.
Pasul 2. Depune documentele la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliul sau trimite-le prin poştă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la 25 mai 2021.
 
SAU trimite formularul la noi până pe 14 mai! De restul ne ocupăm noi!
 
Date contact
Organizaţia Umanitară CONCORDIA
Drumul Regimentului nr. 20D | Sector 1 | RO-013387 | Bucureşti
T | F +40 311 076 981/82 | secretariat@concordia.org.ro
Cod de Identificare Fiscală: 5221142
Cont Bancar (IBAN): RO32 RZBR 0000 0600 0240 8036 
Raiffeisen Bank S.A. Bucureşti | Agenţia 13 Septembrie.
 
Sursa:Comunicat Organizaţia Umanitară CONCORDIA Romania