Seprelungesc înscrierile la Şcoala de Meserii CONCORDIA

Tinerii trebuie să aibă minim 8 clase absolvite şi vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de anipentrucalificările de ospătar, brutarşibucătar,şiîntre18 şi 30 de anipentrucalificările de tâmplarşi lucrătorînculturaplantelor. Duratacursurilorestede 10lunipentrucursurile de ospătar, brutar, bucătarsilucrătorînculturaplantelorşi de 24 de lunipentrucursul de tâmplar. Tinerii pot primicazareşimasăgratuite.

 

Şcoala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educaţie şi Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunităţi incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor proveniţi din medii dezavantajate, dintr-un sistem instituţionalizat sau lipsiţi de sprijiul familiei, la educaţie şi formare profesională de calitate.

Cursurile organizate de Şcoala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică şi 25% teorie. La finalizarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Naţională pentru Calificări şi în Uniunea Europeană. După finalizarea cursurilor, prin Serviciul de Job Coaching, tinerii sunt sprijiniţi în găsirea unui loc de muncă.Mai mult decât atât, tinerii absolvenţi ai cursului de brutar/patiserpot rămâne angajaţi la Brutăria CONCORDIA, întreprinderea de economie socială a Organizaţiei Umanitare CONCORDIA, ca rampă de lansare pe piaţa muncii.

Mai multe informaţii despre înscriere aici https://www.concordia.org.ro/scoala/cum-te-inscrii/