Copiii mai putin norocosi au nevoie de ajutorul tau
Prieten drag,
Sperăm că eşti bine şi că te bucuri, alături de cei dragi, de magia sărbătorilor ce se apropie. Atât de puţin ne trebuie să fim fericiţi.
 
Venim către tine în numele celor mai puţin norocoşi. Îţi vorbim despre copiii care nu au deloc sprijinul familiilor şi despre cei pentru care viaţa este de fapt supravieţuire. Centrele şi casele noastre de tip familial găzduiesc 142 de astfel de copii. Dar am pierdut numărul celor din comunităţile extrem de sărace. I-am sprijinit în toată această perioadă cu alimente, materiale de igienă, medicamente şi dragoste. De multe ori, pachetele de la noi erau tot ce aveau de pus pe masă, iar grija noastră – singura lor alinare. Pentru copii am asigurat şi acces la şcoala online. Am făcut tot ce am putut să le fie bine, să fie în siguranţă şi să simtă un pic de bucurie.
 
Acum e şi mai rău. E frig, sunt iar însinguraţi, le este foame şi frică pentru mâine. Au nevoie de mâncare, haine groase, jucării, cărţi şi rechizite. Au nevoie şi de sprijinul tău pentru a trece de iarna asta grea.
 
Puterea lui ÎMPREUNĂ rămâne un mod de acţiune. Dacă eşti bine, fă un bine şi unui copil dezavantajat. Donează 100 de lei pentru a-i ajuta pe cei în nevoie!
 
Sursa: Organizatia Umanitara Concordia Romania 
Doneaza AICI :