Comunicat  TransPloieşti: Tramvaiul Mosului  2020
 
Comunitate dragă, avem nevoie de sprijinul tău, încă odată, pentru realizarea unui proiect de suflet, unde beneficiarii acestuia sunt micuţii ploieşteni (şi nu numai).
Cunoscut încă de când eram mici, Tramvaiul Moşului ne-a adus bucurii în (aproape) fiecare iarnă. În acest an, destul de greu pentru mulţi dintre noi, ne-am gândit să încheiem 2020 cu zâmbetul pe buzele piticilor din Ploieşti (şi nu numai) printr-o călătorie de neuitat alături de însăşi Moşul la bordul magicului său tramvai, desigur, în condiţii de prevenire a răspândirii COVID-19 (deci ne luăm masca, gelul antibacterian şi păstrăm distanţarea socială).
Bun, de ce îţi scriem?
Vezi imaginile din această postare? Dorim să facem acest lucru posibil şi în acest an, însă avem nevoie de sprijinul tău. Hai să arătăm că suntem o comunitate care se ajută în astfel de condiţii. Gândeşte-te doar la faptul că vei încheia acest an cu sentimentul că ai adus nişte zâmbete pe chipul celor mici. Aceştia pot fi copiii, verii, nepoţii tăi ori simple cunoştinţe.
Cum pot ajuta?
Aşa cum a fost menţionat mai sus, nu a fost un an uşor. De aceea, ne dorim strângerea tuturor forţelor pentru a putea realiza acest proiect special. Tramvaiul, împreună cu ”Moşul” şi ajutoarele sale, prin sprijinul prietenilor de la TCE, pot fi asigurate de către aceştia, însă decoraţiunile, colantarea & stickerele aplicate pe acesta, precum şi surprizele dulci pentru cei mici reprezintă costuri pe care nu le putem suporta singuri. Aici intervii tu, respectiv compania din cadrul căreia faci parte. Sunt mai multe modalităţi de a ne sprijini:
- Sprijin financiar:
o între 500-1000 lei: logo-ul firmei tale pe exteriorul tramvaiului, la zona ”parteneri”;
o peste 1000 lei: logo-ul firmei tale pe exteriorul tramvaiului, la zona ”parteneri”, banner cu logo şi text despre firma ta pe luneta tramvaiului;
- Sprijin produse:
 Pungi/sacoşe cadou;
Decoraţiuni Crăciun, instalaţii iluminat interior & exterior;
 Dulciuri;
 Fructe;
o Sticle/Doze de suc;
- Sprijin total: dacă îţi doreşti să fii sponsorul nostru integral, astfel încât întregul cost (6,565.58 RON) să fie suportat de către compania ta, vei beneficia de reclamă a companiei tale pe interiorul şi exteriorul tramvaiului (logo-ul firmei tale pe exteriorul tramvaiului, la zona ”parteneri”, banner cu logo şi text despre firma ta pe luneta tramvaiului), precum şi pe canalele noastre media (site, pagină de Facebook, pagină de Instagram, canal Youtube).
Super! Vreau să ajut!
Cu ajutorul tău, vom reuşi acest minunat proiect. Mai jos, ai detaliile bancare:
Nume: Constantin
Prenume: Catalin-George
Cod IBAN RO: RO57BTRL03001201616862XX
Cod IBAN GBP: RO71BTRLGBPCRT0061686201
Cod SWIFT: BTRLRO22
Anunţă-ţi compania unde lucrezi, colegii, familia, prietenii, astfel încât acest proiect să fie realizat. Hai să arătăm că suntem o comunitate care poate participa în astfel de propuneri frumoase!
Eşti o companie şi ne poţi ajuta? Perfect! 
Scrie-ne aici ori la transploiesti@gmail.com şi începem colaborarea!
Primăria / Consiliul Local şi TCE au fost anunţate astăzi de această idee.
Cu stimă,
Cătălin Constantin
Fondator TP