Mihai Căldăraru, premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelenţă
Mai mult de jumătate din viaţă a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinţi, imediat după naştere. La Revoluţie, încă nu împlinise 1 an.
 
Şi-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-şi trăiască viaţa singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.
 
Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieţii. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat şi un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiţi, asa cum a fost şi el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiaşi, după ce a „pus pe roate” o asociaţie nonprofit .
 
“Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ţine în activitate şi în ziua de astăzi. 
 
Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiaşi constă în alimente, haine, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiaşi are şi o răsplată pe măsură, spune Mihai!
 
 
 
Diploma de Excelenţă pentru Campania Umanitară "DIN CE DAI ÎŢI CLĂDEŞTI ÎN RAI!"
 
În urma unui articol, primit de la cineva care mi-a adus în atenţie câteva articole apărute în presă, am aflat despre acţiunile întreprinse de Mihai.
 
Deşi trecutul acestui băiat este fezabil pentru un film artistic de blockbuster, din păcate de-a lungul timpului mi-a fost dat să aflu istorii cel puţin la fel de impresionabile.
 
Ceea ce-l face deosebit în schimb, este modul în care copilăria, adolescenţa şi etapa de tânăr adult l-au determinat să-şi identifice misiunea de a ajuta persoanele defavorizate de soartă. De altfel, cine ar putea înţelege mai bine tragedia cotidiană a celor marginalizaţi, decât cineva care a trăit experienţe de viaţă similare.
 
Campania umanitară derulata în prezent, "DIN CE DAI ÎŢI CLĂDEŞTI ÎN RAI!", este genul de acţiune la care cred că fiecare dintre noi poate cupla într-un fel sau altul.
 
În general, noi oamenii, observăm repede greşelile semenilor noştri şi avem prompt un punct de vedere critic, însă nu la fel se întâmplă când observăm o fapta bună. Faptele bune se înscriu în registrul "aşa trebuie", deci nu sunt comentate, iar de cele mai multe ori nici măcar apreciate.
 
Diploma de excelenţă pentru campania umanitară derulată în prezent, "DIN CE DAI ÎŢI CLĂDEŞTI ÎN RAI!" pe care i-am oferit-o lui Mihai din partea Editurii EXPRIMS, este atipică activităţii pe care o desfăşurăm, însă am mai facut astfel de excepţii în trecut şi de fiecare dată am trăit bucuria aprecierii împreună cu cei elogiaţi. În aceste situaţii nu atribuim locuri într-un top, pentru că nu se poate face un clasament de fapte bune, toate faptele bune sunt pe primul loc pentru beneficiarii lor, pentru noi toţi ceilalţi sunt "de EXCELENŢĂ".
 
Şi de această dată am procedat similar, l-am întrebat pe Mihai dacă acceptă aprecierea noastră şi l-am invitat să-şi ridice diploma, fără fast, fără covor roşu sau evenimente spectaculoase, ci pur şi simplu ca la o întâlnire între doi prieteni ce rezonează pozitiv ori de cate ori au prilejul sa interacţioneze.
 
Editura EXPRIMS realizează anuare business-to-business încă din 1994, an în care a obţinut atestatul de editură de la Ministerul Culturii.
 
În prezent, planul editorial conţine 49 de anuare despre clasamentele firmelor din Romania, sub titulatura "TOP 10 K" (primele 10 mii, după cifra de afaceri), atât la nivel naţional cât şi judeţean şi încă 33 de cataloage specializate despre firmele din România (eurodirectory.ro), ce acoperă aproape toată gama de activitaţi din nomenclatorul CAEN.
 
În continuare vom fi receptivi la faptele celor ce contribuie dezinteresat la binele naţiunii şi ne vom arăta aprecierea în acelaşi stil modest, cu aceeaşi trăire emoţională.
 
Sursa:Comunicat Intact Media News