De ce la psiholog? Am prieteni, familie , am cui spune

SA MERGEM LA PSIHOLOG
Un psiholog va incepe prin a evalua obiectiv situatia ta, va identifica problemele si iti va propune o strategie de lucru. Apoi psihologul te ajuta sa vezi ce trebuie schimbat (ajustat) si cum puteti face acest lucru. In acelasi timp psihologul te ajuta in aplicarea strategiei propuse si in reducerea sau chiar rezolvarea problemelor.

NU este usor sa iti disciplinezi mintea, insa este sigur mai usor decat o colonoscopie sau alte examinari medicale invazive. Si nu in ultimul rand tot ceea ce discuti cu psihologul este confidential.
O INFIMA lista de semne care pot sa va spuna ca ati putea beneficia de sprijinul unui psiholog, daca vreti preventie, vindecare sau.......medicamentatie psihiatrica.
Sunt mereu ingrijorat......ma simt obosit tot timpul......mi-a scazut pofta de mancare sau mananc excesiv/ fara control......nu ma mai bucur de viata sau de lucruri care altatadata imi placeau .....ma simt mai tot timpul abatut.....ma simt tensionat ......lmi-e teama de diferite lucruri.......frica(temerile, indoielile) imi conduc viata.......relatiile cu cei din jur "scartaie".........ma simti iritat foarte des....ma sperie viitorul.......ma simt lipsit de putere.......sunt trist nejustificat......nu pot sa depasesc o pierdere......nu pot sa spun ceea ce ma supara.........simt ca cei din jur profita de mine........am stari ciudate.......ma simt lipsit de speranta.......ma simt singur......am o parere foarte proasta despre mine.....ma infurii usor.....nu ma mai pot concentra.....nu reusesc sa ma adun.....
Copilul meu sta izolat, nu mananca, tipa, tranteste obiectele, merge pe varful picioruselor, nu se uita la mine cand il strig, tresare nejustificat, nu este atent/ priveste in loc fix secunde bune....etc
Existam noi psihologii care prin interviu, observatie si instrumente psihologice putem IMPREUNA (cu devotament, iubire si cunoastere) sa nu lasam simptomele sa se transforme in tulburari psihice.
Programari pentru evaluari /consiliere sau terapie de scurta durata…

Cabinet individual Catalin Dan Psiholog – telefon : 0727228057

www.facebook.com/dan.catalina.33

foto:Unica.md