Primarul Municipiului Ploieşti s-a intalnit cu ”asistatii sociali”. Acestia nu vor mai primi ajutor daca nu participa la Programul ”Curatenie generala ”
 
Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a purtat, astăzi, discuţii cu o parte dintre persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, în vederea responsabilizării acestora  pentru prestarea de muncă în folosul comunităţii locale.
Ca urmare a deciziei edilului şef al municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, de a fi  implicate şi persoanele asistate social în acţiunile de curăţenie derulate la nivelul oraşului nostru, mai mulţi beneficiari ai ajutorului minim garantat şi au exprimat nemulţumirea faţă de această hotărâre şi au refuzat să participe la activităţile derulate de municipalitate. 
Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici,  a concluzionat la finalul discuţiilor că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat, care vor refuza să participe la acţiunile stabilite în cadrul  Programului “Curăţenie generală”, acestora li se va restricţiona acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploieşti, conform prevederilor legale în vigoare.
Reamintim că, Programul “Curăţenie generală” a demarat săptămâna trecută şi implică desfăşurarea unor ample activităţi de salubrizare la nivelul municipiului Ploieşti.
 
Sursa:Comunicat Primaria Ploiesti