Un băieţel în vârstă de 3 ani, diagnosticat cu neuroblastom grad 4, are nevoie de ajutorul nostru (video)
David Caragea, are vârsta de 3 ani, este din Bucureşti, şi de la vârsta de 1 an şi 6 luni se luptă cu o boală grea... neuroblastom grad 4, cu metastaze la cap şi măduva spinării (cancer al nervilor).
 
Deşi familia se chinuie de peste 1 an să-i găsească remediu în România, şansele sunt minime, de aceea au apelat la cunoscută clinică privată din Turcia, Acibadem Altunizade.
Însă  tratamentul costă 60.000 euro (6 flacoane de Qarizba-Dinutuximab Beta-un medicament nou  ).
 
Mai multe detalii despre caz pe grupul de facebook: https://www.facebook.com/groups/2729870550405572 sau AICI
 
Scrisoarea mamei lui David:
 
” Bună ziua, sunt Simona Caragea şi vă scriu în legătură cu promovarea cazului lui David Caragea despre care am discutat pe messenger. Mai jos vă descriu pe scurt situaţia noastră:
David a fost diagnosticat la vârsta de 1 an şi 6 luni cu neuroblastom grad 4, cu metastaze la cap şi măduva spinării (cancer al nervilor).
Întrucât în România şansele de reuşită erau minime, am decis să venim cu David de urgenţă în Turcia la Clinica Acibadem Altunizade unde ne aflam şi în prezent de mai bine de 1 an jumate. Aici a primit 6 luni de chimioterapie agresivă, urmată de o operaţie de îndepărtare a glandei suprarenale deoarece tumora se calcifiase, având ca rezultat răspuns total al tratamentului. Pentru că era necesar şi un transplant de celule stem, iar donator compatibil nu s-a găsit, eu am urmat tratament de fertilizare în vitro pentru că cea mai bună variantă pentru David era transplantul de la frate. Din păcate, pe neaşteptate cu 5 zile înainte de a mi se transfera embrionul boala lui David a recidivat agresiv pe coloana şi i-a luat fulgerător şi mersul, fiind operat de urgenţă pentru a i se dă şanse la mers. Apoi a început de urgenţă o serie de 4 cure de chimioterapie extrem de agresive, însă medicii erau sceptici în privinţa pronosticului... David a uimit din nou şi a răspuns la tratament, însă nu mai putea aştepta ca fratele său să se nască şi i s-a făcut de urgenţă transplant de celule stem de la tata, deşi sunt doar 50% compatibili.
 În urma transplantului pe ultimul RMN mai apar mici reziduri de tumori şi de aceea are nevoie de acest medicament de ultima generaţie adus din America, care din păcate costa 10.000/flacon, însumând 60.000 de euro... În ciuda a tot ce am trăit în ultimele lui, ştim că vom lupta până când vom învinge acest BALAUR şi ne simţim norocoşi că pentru diagnosticul lui David a fost descoperit acest medicament (Qarizba-Dinutuximab Beta).
 
 Pentru a strânge această sumă de bani suntem din nou contracronometru şi orice ajutor din partea dvs este binevenit.”
 
Cei care doresc sa ajute familia pot dona in conturile :
✅ CONT EURO Caragea Niculae Viorel
IBAN RO38 INGB 0000 9999 0933 6768
Banca INGB Centrala
Swiftcode INGBROBU
Bic INGB
______________________
✅ CONT LEI Caragea Niculae Viorel
IBAN RO82 INGB 0000 9999 0101 6286
Banca INGB Centrala
Swiftcode INGBROBU
Bic INGB
______________________
✅ Cont Paypal
carageanick@gmail.com
______________________
✅ Cont Revolut
IBAN GB36 REVO 0099 7022 2171 81
BIC REVOGB21
Tel 0763 645 170
______________________
✅ In contul asociatiei Salveaza O Inima
______________________
✅ Western Union & Moneygram
Caragea Niculae Viorel
Turcia, Istanbul