Aţi văzut-o ? O tânără din comuna Gura Vitioarei este dată dispărută de la domiciliu
UPDATE .
Se revocă urmărirea numitei VERZEA AMALIA-ELENA. Aceasta a fost depistată de poliţişti în municipiul Bucureşti. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
 
Stire initiala .
La data de 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Muntea au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Gura Vitioarei, cu privire la faptul că la data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 14.45, concubina sa, VERZEA AMALIA-ELENA, în vârstă de 24 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. 
 
Semnalmente:
 
înălţime 1,60 m, greutate 50 kg, constituţie astenică, faţă rotundă, păr lung vopsit şaten, ochi căprui, fără semne particulare.
 
La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză cu mânecă lungă de culoare galben muştar, geacă de culoare maro deschis, pantaloni de culoare neagră cu o dungă albă pe margine, iar în picioare era încălţată cu adidaşi.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.