AŢI VĂZUT-O? O tânără din Cocorăştii Colţ este dată dispărută
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ caută o tânără, în vârstă de 26 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Ariceştii Rahtivani în această dimineaţă şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 
 
La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 06:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Ariceştii Rahtivani cu privire la faptul că, numita DRĂGHICEANU MARINA-CRISTINA, cumnata sa, a plecat în mod voluntar de acasă în dimineaţa zilei de 17 octombrie a.c. şi nu a revenit la domiciliu.
 
Semnalmentele tinerei: înalţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 80 kg, constituţie corpolentă, păr blond lung, ochi căprui. La nivelul antebraţului drept prezintă un tatuaj cu înscrisurile Gary Elena Alina Darius.
 
La momentul plecării era îmbrăcată cu bluză cu mânecă lungă de culoare gri, colanţi de culoare gri, adidaşi de culoare albastru.
 
Sursa:IJP Prahova