Călătorii TCE Ploieşti nu vor avea căldura în autobuze din cauza unei decizii absurde a unui şef de secţie
Călătorii şi şoferii TCE suportă frigul din cauza unei decizii absurde ale şefului secţiei de autobuze, Gheorghe Oancea.
 
Un anunţ al TCE Ploieşti aduce de azi îngrijorare călătorilor cu mijloacele de transport în comun” UTILIZAREA INSTALAŢIEI DE CĂLDURĂ SUPLIMENTARE LA AUTOBUZELE EUUROBUS DIAMOND-WESTABO SE VA UTILIZA ATUNCI CÂND TEMPERATURILE SCAD SUB 0 grade C, CONFORM SITE-ULUI ADMINISTRAŢIEI NAŢIONALE DE METROLOGIE”.
Pe lângă decizia absurdă, îl întrebăm pe şeful secţiei autobuze, când ştie un pensionar când sunt sub 0 grade afară, neavând acces la site-ul AMH?!?
Dacă Gheorghe Oancea nu ştia, încălzirea salonului şi cabinei noilor autobuze se face prealabil folosind webasto (încălzitor staţionar electric), aşa venind din fabrică.
Webasto menţine o temperatură normală la modele EuroBus Diamond, după cum spune producatorul.
Maşinile din fabrică sunt construite ca să menţină o temperatură normală trebuie folosit webasto (acest lucru este  spus de producător).
 
” Din dispoziţia Directorului şi al Şefului de secţie” autobuze” această dispoziţie intra în vigoare de azi 14.10.2020, cetăţeni vor circula cu temperaturi identice cu cele de afară.
Maşinile când au venit în garaj producătorul a spus că este necesară pornirea webasto pentru a ridica temperatura motorului pentru încălzirea salonului...
Atât noi şoferii, cât şi călătorii suntem nemulţumiţi de această decizie care ne crează disconfort termic, fiind nevoiţi, iarnă să conducem îmbrăcaţi gros şi cu fes în cap.
În cazul în care această decizie nun se schimbă, vom trimite călătorii la şefii noştri pentru a cere explicaţii, de fiecare dată noi suntem cei mai înjuraţi pentru condiţiile de transport (lipsa căldurii, a aerului condiţionat, lipsei pieselor, lipsa curăţeniei, grafic, etc).
După întârzierile salariale, pandemia de Covid 19, se pare că la TCE, condiţiile de muncă devin din ce în ce mai grele” ne-a declarat sub protecţia anonimatului un şofer.