Comunicat Politia Locala Ploiesti . Un sofer beat făcea drifturi la Sala Sporturilor ”Olimpia” În timp ce efectua activităţi specifice de patrulare în zona Sălii Sporturilor ”Olimpia”, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 01.45, un echipaj aparţinând Poliţiei Locale Ploieşti s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism marca Volkswagen  Golf făcea drifturi pe aleea principală a parcului.

Totodată, din cauza vitezei excesive conducătorul auto a scăpat autovehiculul de sub control şi a intrat cu maşina într-un stâlp metalic de susţinere a unui indicator rutier, rupându-l de la nivelul solului. De asemenea, a mai distrus o bancă şi un coş de gunoi stradal, după care a părăsit locul faptei şi s-a îndreptat cu maşina avariată în direcţia cartierului Mihai Bravu.

Imediat, două echipaje auto ale Poliţiei Locale au plecat în urmărirea autoturismului, care circula haotic, reuşind să îl oprească pe strada Gheorghe Asachi, în zona parcului de joacă pentru copii.

La faţa locului s-au prezentat lucrători ai Biroului Circulaţie Rutieră aparţinând Poliţiei Municipiului Ploieşti, ce au fost anunţaţi telefonic despre incident. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că numitul C.I. de 26 ani, cu domiciliul în Ploieşti, prezenta o concentraţie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, persoana în cauză nu deţinea permis de conducere şi nu era nici proprietar al autoturismului implicat în accident.

Cazul a fost preluat de lucrătorii Poliţiei Rutiere, pentru continuarea cercetărilor.