O tânără din Ciorani a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi sunaţi la Poliţie
 
Update :
Se revocă urmărirea numitei VOINEA FLORENTINA LUMINIŢA. Aceasta a fost depistată de poliţişti în municipiul Ploieşti. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
 
Stire initiala :
 
Comunicat IJP Prahova
La data de 23 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani au fost sesizaţi de către un bărbat, din comună Ciorani, cu privire la faptul că la data de 22 septembrie a.c., soţia sa, numita VOINEA FLORENTINA LUMINIŢA în vârstă de 29 de ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.
 
Semnalmente:
 
Înălţimea 1,70 m, greutatea aproximativ 55 kg, ochi căprui, păr de culoare negru tuns la nivelul umerilor, prezintă un semn particular pe coapsa piciorului drept.
 
La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare negru, cămaşă cu mânecă lungă şi imprimeu floral, de culoare roşu deschis, o vestă de culoare roşu. Totodată, avea asupra ei un ghiozdan de culoare bej, purta ochelari de vedere cu lentile normale, metalici, cu ramă de culoare galbenă, fiind încălţată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.