O  femeie din Floresti Prahova este data disparuta . Daca o vedeti sunati la Politie
 
 
UPDATE :
Se revocă urmărirea numitei Şanţ Mare Nicoleta Daniela. Aceasta a fost depistată de poliţişti în judeţul Dâmboviţa. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
 
Stire initiala :
La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi de către un bărbat domiciliat în Filipeştii de Târg, despre faptul că numita ŞANŢ MARE NICOLETA DANIELA, concubina sa, a plecat de la domiciliu şi nu s-a întors până în prezent.
Acesta ar fi plecat la data de 21 septembrie a.c., în intervalul 18:00-20:30, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează. 
Semnalmente:
1,60 metri înălţime, constituţie astenică, ten măsliniu, ochi caprui, păr brunet şi drept până la nivelul umerilor. Persoana dispărută nu are tatuaje sau semne particulare.
La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip blug, geacă din material textil de culoare albastru, iar în picioare purta ghete de culoare neagră. 
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.