Ploieşti. Târgul caritabil pentru Alessia a avut succes. (foto şi video)
 
Sâmbătă şi duminică, în parcul” Toma N.Socolescu ” Ploieşti a avut loc un târg caritabil pentru Alessia, o fetiţă de doar 1 an şi 4 luni din Constanţa şi are un diagnostic crunt -amiotrofie spinală musculară tip 1 (SMA 1).
 
Muşchii fetiţei se atrofiază de la o zi la alta şi viaţa ei este total dependentă de aparate.
Tratamentul pentru această boală rară este cel mai scump din lume.
Se numeşte Zolgensma şi costă 2.1 milioane de dolari.
Povestea micuţei o găsiţi AICI
 
Cei aflaţi în zona au încercat cea mai dulce vată pe băţ de la Vată pe Băţ la Piticu” Şugubăt,au participat şi dansat alături de trupă de dans Just Dance by Raluca Estan şi au gustat din bunătăţile realizate de Daniela Culcea.
 
 
Donaţie mare de la o asociaţie pentru copii din Ploieşti.
O asociaţie pentru copii din Ploieşti a făcut o donaţie mare, 10 000 măşti de protecţie (medicale), punând spaţiul asociaţiei la dispoziţie pentru donaţii.
” În cadrul Expoziţiei s-au vândut donaţii venite din rândul prahovenilor, ce au constat în Haine (adulţi şi multe pt copii), pantofi, jucării, electrice, electrocasnice, cărţi, aranjamente florale, cafea, căruţ copil, hamuri, landouri, cădiţa şi diverse accesorii.
Cele mai inedite donaţii au fost de la copii care şi au spart puşculiţa ca să doneze, am avut chiar şi 800 lei donaţi de către copii. Sau oameni care au donat pur şi simplu fără să îşi dorească un produs în schimb.
Am avut şi activiti dăruite de profesionişti cu suflet, dansuri copii, împletit codiţe, muzica, vată pe băţ şi pictat pe fată.” a declarat pentru Info Ploieşti City, Maria Lucia Dumitrache, unul dintre organizatorii târgului.
 
Târgul a fost de un grup de mame din Ploiesti ,Mihai Victor Bucur cu sprijinul  Asociaţia Noel şi Primaria mun.Ploiesti .
La targ a participat si magicianul Victor Dorobantu de la Teatrul Ancuta .
Suma record...
Suma totală strânsă a fost de 54 554, 1 lei şi 193 euro, după cele două zile de târg.
Suma stransa va fi depusa in contul Asociatie Noel .