Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova organizeaza proiectul ”„CUNOAŞTE-ŢI CANDIDAŢII! Mergi la Vot! Votează informat!”
 
  În contextul Alegerilor Locale care vor avea loc pe data de 27 Septembrie 2020, FJTP derulează  proiectul  „CUNOAŞTE-ŢI  CANDIDAŢII!  Mergi  la  Vot!  Votează  informat!”. 
Proiectul se bazează pe o nevoie identificată - tinerii, în calitatea lor de cetăţeni, trebuie să fie cât mai bine informaţi cu privire la importanţa exercitării dreptului de a vota, de a vota informat şi de a cunoaşte programul politic al partidelor şi candidaţii la alegerile locale.
  Proiectul  „  CUNOAŞTE-ŢI  CANDIDAŢII!  Mergi  la  Vot!  Votează  informat!”      se adresează tuturor cetăţenilor ploieşteni tineri cu drept de vot  (vârsta cuprinsă între 18-  35 ani), dar şi celor fără drept de vot (ȋncepând cu vârsta de 15 ani), interesaţi de un dialog deschis  despre  proiectul  politic  al  candidaţilor  la  alegerile  locale  cu  privire  la  măsurile  pe  care  le  vor adopta pentru sectorul de tineret.
 Proiectul urmăreşte o  informare corectă a cetăţenilor, creşterea numărului de tineri care îşi exercită dreptul de vot, dar şi consolidarea încrederii în viitori reprezentanţi, prin organizarea a două sesiuni de dezbatere publică care vor avea loc în Parcul Municipal Vest, începând cu ora 17:00 astfel:  
FUNDAŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU TINERET PRAHOVA .
Mun. Ploieşti, jud. Prahova .
 
Programul proiectului :
 
  Luni 21.09 - sesiune de discuţii între tineri şi candidaţi tineri (sub 35 ani) care se află pe lista pentru Consiliul Local al Municipiului Ploieşti; 
 Marţi 22.09 - sesiune de discuţii între tineri şi candidaţi tineri (sub 35 ani) care se află pe lista pentru Consiliul Judeţean Prahova;  
 Ne  propunem  să  aducem  în  dialog  cu  tinerii,  reprezentanţi  de  la  toate  partidele politice care participă la Alegerile Locale 2020. 
Pentru a adresa întrebări candidaţilor: https://forms.gle/hhd8dRT9mA7B4FHT6  
Moderator: Claudius Dociu 
 
Sursa:Comunicat Fundaţia  Judeţeană  pentru  Tineret  Prahova