Un minor din Centrul Social ”Ciresarii” Ploiesti este dat disparut.Daca il vedeti sunati la Politie
 
 
Update :
Minorul a fost gasit.
Potrivit IJP Prahova,se revocă urmărirea minorului în vârstă de 15 ani. Aceasta a fost identificat la domiciliul mamei sale din satul Lunca Prahovei, judeţul Prahova. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare.
 
Stire initiala .
 
La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr.2 Ploieşti au fost sesizaţi de către directorul Centrului de Primiri Urgenţe Cireşarii din municipiul Ploieşti despre faptul că numitul MĂRTIŞCĂ MARIAN SEBASTIAN, în vârstă de 15 ani, ar fi părăsit centrul fără acordul personalului. Aceasta ar fi plecat în cursul zilei, în jurul orei 14:00.
 
Semnalmente: aproximativ 1,70 metri înalţime, atletic, ochi căprui, prezintă o cicatrice proeminentă la nivelul închieturii palmei mâinii drepte.
 
La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare roşie, pantaloni de culoare neagră, în picioare purta adidaşi multicolori.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa:Comunicat IPJ Prahova