Un tanar din comuna Ariceştii Rahtivani este dat disparut .Daca il vedeti sunati la Politie
UPDATE.Minorul a fost gasit 
 
Se revocă urmărirea numitului Vasile Gheorghe Marius. Aceasta a revenit acasă, în cursul zilei de ieri. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
 
Stire initiala :
 
La data de 13 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi de o femeie din comuna Ariceştii Rahtivani despre faptul că fiul său Vasile Gheorghe Marius în vârstă de 19 ani a plecat voluntar în seara zilei de 12 septembrie a.c. de la adresa de domiciliu din comuna Ariceştii Rahtivani şi nu s-a mai întors.
 
Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate aproximativ 50-60 kg, constituţie slabă, părul drept scurt, de culoare blond, faţa ovală, ochi căprui. Prezentă un semn din naştere în zona urechii drepte, reprezentând o pata de culoare maro.
 
La momentul plecării băiatul era îmbrăcat cu pantaloni din bumbac, culoare negru, prezentând câte o dungă pe orizontală de culoare galbenă, tricou de culoare alb prezentând un semn distinctiv de culoare galben pe mijloc, încălţat cu ghete sport, culoare maro.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa:IJP Prahova