Cer senin în ochii de copii . Actiune umanitara a pompierilor prahoveni
 
 
Astazi,pompierii prahoveni au revenit  la o familie din Filipestii de Târg, care a fost lovită de necaz chiar in prag de sărbători.
 
Patru din cei sapte copii ai familiei au fost răniţi în urma exploziei unei sobe supraalimentata cu lemne. Copiii au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu arsuri, in prezent fiind în afara oricărui pericol.
 
Pompierii ii viziteaza  de fiecare data cu toată inima, sunt senini şi iti încarcă sufletul cu o energie pozitivă care te face sa vibrezi mult timp de aici înainte.
 
Reprezentantii ISU Prahova le-a  dus ghizdane, rechizite, alimente şi dulciuri. Am vrut să daruim un zâmbet acestor copii si sa le transformăm începutul şcolii într-un prilej de bucurie. 
 
Copilăria lor nu este una fericita, lipsită de griji, asa cum ar trebui, însă au sprijinul neconditionat al părinţilor care încerca să le ofere strictul necesar si sa ii trimita la scoala.
 
Speram ca ajutorul nostru sa fie un bun exemplu pentru semenii noştri, în încercarea de a le oferi un mic ajutor familiilor care se afla intr-o situatie delicata.
 
Sursa:Comunicat ISU Prahova