Un cioban de la o stână din comuna Valea Doftanei este dat disparut . Daca il vedeti sunati la Politie
UPDATE.
Ciobanul a fost găsit în această dimineaţă de poliţişti. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare.
 
Stirea  initiala .
La data de 10 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Brebu  au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Brebu, cu privire la faptul că fiul său, Goagă Vasile, în vârstă de 50 ani, a plecat în data de 7 septembrie a.c. de la o stână din comuna Valea Doftanei, unde lucra ca cioban şi nu a mai revenit până în prezent la domiciliu. 
 
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70-1,75m, greutate aproximativ 60 kg, păr şaten tuns scurt, faţă ovală, ochii căprui, constituţie atletică şi prezintă o diformitate a cutiei craniene lateral dreapta, fără alte semne distinctive sau tatuaje. 
 
La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare neagră, jachetă culoare maron închis, fes de culoare neagră şi cizme din cauciuc de culoare neagră.
 
 
Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.