O tanara din Plopeni este data disparuta.Daca o vedeti sunati la 112
UPDATE .
Potrivit IJP Prahova,tanara  a fost găsită în municipiul Galaţi. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.
Stire initiala ...
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni caută o tânără, în vârstă de 24 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Dumbrăveşti în luna iulie şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 
 
La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 19:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni au fost sesizaţi de o femeie din comuna Dumbrăveşti cu privire la faptul că, fiica sa, Ionescu Alice Ştefania ar fi plecat în mod voluntar în luna iulie la un prieten în municipiul Galaţi şi din data de 4 septembrie nu a mai luat legatura cu aceasta şi nici nu a revenit la domiciliu.
 
Semnalmentele tinerei: înalţime aproximativ 1,50 m, greutate aproximativ 45 kg, păr blond, prins în coc, ochi căprui, pe antebraţul drept prezintă cicatrice sferică şi nu are tatuaje.
 
La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni evazaţi albi, bustieră albă, pantofi sport albi.
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.