Consiliul Judeţean Prahova anunţă deschiderea  Cursurilor  de Vară ale Universităţii Populare ,,Nicolae Iorga” de la Vălenii de Munte
Consiliul Judeţean Prahova anunţă că duminică, 6 septembrie 2020, ora 10:00, se vor deschide Cursurile de Vară ale Universităţii Populare ,,Nicolae Iorga” de la Vălenii de Munte.
*Este un proiect de suflet al Consiliului Judeţean Prahova, care a sprijinit an de an organizarea acestei manifestări culturale de prestigiu, alături de instituţii precum Academia Română, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Primăria oraşului Vălenii de Munte. La mai bine de un secol de la înfiinţare, Universitatea Populară ,,Nicolae Iorga”, este la fel de necesară, iar cursurile sale au un rol important în păstrarea identităţii naţionale. Această entitate culturală are un dublu caracter: naţional şi cultural*, a transmis sursa citată.
Evenimentul, aflat la cea de-a LXVII - a ediţie, se va desfăşura în perioada 6 - 9 septembrie 2020. Personalităţi de marcă ale vieţii ştiinţifice şi culturale româneşti vor participa şi vor susţine conferinţe, prelegeri, alocuţiuni.