O tanara din Ploiesti este data disparuta.Daca o vedeti sunati la Politie
 
Poliţiştii din Prahova caută o tânără, în vârstă de 18 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Ploieşti şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 
 
La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 1 Ploieşti au fost sesizaţi de o femeie din Ploieşti cu privire la faptul că, fiica sa, Vişan Sorina Leontina  ar fi plecat în mod voluntar la data de 29 august a.c. de la domiciliu şi nu a mai revenit.
 
Semnalmentele tinerei: înălţime 1,55m, constituţie atletică, aprox 50 – 55 kg, păr şaten, drept, prins în coadă la spate, ten deschis, fără semne particulare.
 
La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi lungi de culoare albastră, bluză de culoare neagră, din mătase, adidaşi de culoare alb cu negru.
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.