Doliu printre medicii prahoveni. O asistentă medicală de la  SAJ Prahova a decedat
O asistentă medicală de la Ambulanţa Prahova a pierdut lupta cu viaţa. A fost găsită pozitivă la CODIV-19 iar starea sa era gravă.
*Suntem salvatori aici pe Pământ, dar uneori si Dumnezeu are nevoie de salvatori! Astăzi colega noastra, a plecat.......
A plecat acolo unde sperăm ca-si va găsi liniştea! Dumnezeu sa te ierte si drum lin printre îngeri*, a transmis o colegă.
Dumnezeu să o odihnească!
 
Potrivit Prefecturii Prahova asistentă avea 50 de ani. Conform reprezentanţilor SAJ Prahova iniţial, s-a prezentat pentru evaluare din cauza unei alte simptomatologii, i s-a făcut şi testul COVID al cărui rezultat a fost pozitiv. Pentru că s-a constatat deteriorarea rapidă a stării de sănătate, pe data de 18 august a fost solicitat transferul de la spitalul CFR din Ploieşti către o unitate cu locuri de Terapie Intensivă, fiind găsit un loc disponibil la Medgidia, unde a fost transportată cu elicopterul. În spitalele din Prahova, la momentul respectiv, nu mai era niciun pat ATI liber dintre cele destinate bolnavilor confirmaţi cu SARS-CoV-2. Femeia avea şi comorbidităţi: obezitate şi diabet.
De la începutul epidemiei şi până în prezent, la SAJ Prahova au fost confirmaţi cu noul coronavirus: 1 medic, 5 asistente, 3 ambulanţieri, un operator registrator de urgenţă şi 3 din rândul personalului TESA. Dintre aceştia, se află internaţi, în acest moment: 1 medic, 1 asistent medical şi 1 ambulanţier. Totodată, în izolare se află 4 şoferi, contacţi direcţi ai cazurilor confirmate.
 
 
P.S.: Info Ploiesti City transmite  SINCERE CONDOLEANTE familiei ,colegilor si celor apropiati