Ploiesti. Mama unei  fetiţe  de 2 ani are nevoie urgent de ajutorul prahovenilor
 
O ploieşteancă de 32 de ani, mama a unei fetiţe de 2 ani are nevoie urgent de ajutorul nostru, al tuturor. Tânăra a fost diagnosticata cu cancer de san şi matastaze şi are nevoie de 100.000 de euro pentru tratament. In numele ei, al fetiţei care are nevoie de mama şi al soţului său, Irina Râpeanu roagă pe toţi cei care doresc sa o ajute sa o faca. Acum, peste o lună poate fi prea târziu.
 
Mai jos puteţi citi mesajul sfâşietor de pe pagina sa de Facebook.
 
“Ma numesc Irina Râpeanu, am 32 de ani si o fetita de numai 2 ani, pe care imi doresc sa o vad crescand si sa continui a o strange in brate.
 
Din ianuarie 2019, am fost diagnosticata cu o forma avansata si agresiva de cancer du san, asa numita forma triplu negativ, cu un prognostic rezervat.
Din pacate, in ciuda tuturor tratamentelor pe care le-am avut, boala a evoluat si ultimul examen de control a aratat prezenta de metastaze pulmonare, aceasta forma de cancer dovedindu-se rezistenta la schemele de chimioterapie care mi-au fost propuse.
Singura mea sansa in acest moment este un tratament care combina chimioterapie, imunoterapie, dar care are un cost enorm pentru posibilitatile mele: 100.000euros.
Din acest motiv am deschis acest cont, pentru a va cere ajutorul in aceasta cursa contra cronometru pentru viata mea, pentru a continua sa-mi imbratisez fetita, pentru a fi alaturi de ea si de sotul meu.
Va multumesc infinit pentru orice gest care m-ar ajuta sa-mi indeplinesc visul vietti mele”
 
 
Foto:Captura facebook