IJP Prahova a dat amenzi la târgul de la Drăgăneşti, pentru nerespectarea regulilor de distanţare socială şi prevederile legale instituite în perioada stării de alertă
Comunicat IJP Prahova : 
În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini din care reiese faptul că într-o zonă din comună Drăgăneşti, judeţul Prahova se află mai multe persoane care nu respectă regulile de distanţare socială şi prevederile legale instituite în perioada stării de alertă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova s-a autosesizat, în zonă fiind direcţionate mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale persoanelor juridice pentru încălcarea prevederilor legii nr.12/1990.
 Totodată, unitatea administrativ teritorială a comunei a fost sancţionată contravenţional pentru nerespectarea prevederilor legii nr.55/2020. De asemenea, părinţii copiilor care se aflau în spaţiul de joacă au fost sfătuiţi să părăsească zona şi să respecte măsurile de protecţie pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul covid 19.
 
 
Foto: https://necenzuratph.ro