Distreaza-te si strange fonduri pentru copiii nevoiasi, la Swimathon Bucuresti
70 de copii fără sprijinul familiei au nevoie de TINE!
 
Cum îi poţi ajuta? Înscrie-te ca înotător virtual la Ediţia 8 a Swimathon Bucureşti până pe 18 iunie şi devino campionul faptelor bune!
 
Anul acesta, tradiţionalul eveniment de strângere de fonduri şi înotat s-a transformat în #SwimAtHome şi se va desfăşura exclusiv online. Chiar dacă la Bazinul Dinamo nu vor mai răsuna galeriile susţinătorilor cauzelor participante, suntem siguri că la ediţia online din acest an vom găsi acelaşi entuziasm, aceeaşi poftă de a sări în ajutorul celor mai puţin norocoşi, aceeaşi energie a oamenilor buni.
 
Înscrie-te individual sau în echipă, împreună cu prietenii şi colegii, şi alege proiectul Organizaţiei Umanitare CONCORDIA, "Copiii fără familia alături au nevoie de siguranţă", aici: https://swimathonbucuresti.ro/inscriere-echipa/
 
Cei 70 de copii ocrotiţi de CONCORDIA au nevoie să crească în siguranţă şi în condiţii decente. Pentru ca ei să se dezvolte frumos şi pentru a ajunge adulţi integraţi social sunt necesare eforturi financiare considerabile. Iar acum este cu atât mai greu. La costurile alimentelor, ale produselor de strictă necesitate şi ale serviciilor de locuire s-au adăugat şi costurile pentru măsurile de protecţie împotriva răspândirii Coronavirus. Pentru a susţine toate aceste costuri avem mare nevoie de sprijin din partea oamenilor ca tine. Pentru ca poveştile de viaţă triste ale acestor copii să aibă un final fericit!
 
Date contact:
Anca Sandu | Manager Atragere Fonduri
0722 242448
anca.sandu@concordia.org.ro
 
Sursa:Comunicat Organizatia Umanitara Concordia Romania