ALERTA RAPIRE COPIL. La Pitesti,o fată de 17 ani a fost luată cu forţa de trei indivizi şi băgată într-o maşină
 
 
Poliţiştii din Piteşti au fost alertaţi miercuri seară de tatăl unei tinere de 17 ani cu privire la faptul că fiica sa, în timp ce e afla pe o stradă din localitate, "a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută".
 
Poliţiştii Secţiei 3 Piteşti au fost anunţaţi cu privire la eveniment în jurul orei 19.00.
 
"Persoana în cauză se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.
 
La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă", a anunţat IJP Argeş.
 
Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat totodată mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.
 
IJP Argeş a anunţat că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
 
 Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
 
Foto :M.A.I.