Mai mult ca niciodata copiii au nevoie de ajutorul tau
 
Dragă prieten, 
 
Am lăsat luna martie pentru strângerea de fonduri pentru echipamente pentru spitale, pentru că acolo este nevoia cea mai mare. Şi suntem bucuroşi pentru că oamenii s-au mobilizat şi se mobilizează, iar acum problema cea mai mare este la nivel de achiziţie şi de distribuţie de echipamente. Cu siguranţă, mai sunt multe de făcut, însă am considerat că este oportun să împărtăşim cu tine câteva din gândurile noastre, înainte de Sfintele Sărbători de Paşte.
 
De 29 de ani, CONCORDIA este alături de copiii care, din păcate, nu au sprijinul familiei zi de zi şi colegii noştri luptă să păstreze vie legătura copiilor cu părinţii. Parcă niciodată munca noastră nu a fost mai grea sau mai importantă şi relevantă. Simţim acum, parcă mai mult ca niciodată, cât de greu este să fii copil şi să fii departe de cei dragi. Copiii din CONCORDIA trăiesc acest sentiment zi de zi, iar în aceste vremuri le este şi mai greu.
 
Poate că simţim acest lucru mai mult pentru că este primul an în care le spunem copiilor că nu pot merge în familie sau părinţilor că trebuie să stea acasă şi să nu îşi vadă copiii, ştiind însă că aceste vizite sunt cele mai aşteptate momente din an ale copiilor. Poate că simţim acest lucru mai mult pentru că 32 de oameni din echipa noastră au intrat, la începutul săptămânii, în turele de permanenţă de 14 zile şi îşi vor petrece Paştele departe de cei dragi. Iar în 27 aprilie, alţi 34 de colegi îşi vor începe turele de permanenţă. Sau poate că pur şi simplu simţim aşa pentru că toate din ultima lună adunate ne-au făcut să ne simţim singuri şi să ne apese greutăţile, să ne fie greu să vedem luminiţa de la capătul tunelului.
 
Şi, DA, în CONCORDIA ne este foarte greu şi ne bazăm pe echipa extraordinară pe care o avem şi care este în prima linie pentru copiii şi tinerii aflaţi în grija noastră în fiecare zi. Ne este greu financiar, având cheltuieli suplimentare foarte mari. Dar noi credem în puterea lui ÎMPREUNĂ şi, pe această cale, te rugăm să ne ajuţi! O poţi face oferind o donaţie lunară recurentă în contul RON al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA: RO32 RZBR 0000 0600 0240 8036 | Raiffeisen Bank.
 
Avem nevoie mai mult ca niciodată de ajutorul tău, să ne ţinem copiii în siguranţă mai departe. Te rugăm să ne dai o mână de ajutor!
 
Sursa:Organizatia Umanitara Concordia Romania