Doua minore din Ploieşti sunt  date dispărute. Dacă le vedeţi sunaţi la Poliţie
Miercuri, în jurul orelor 15:40, Secţia de Poliţie nr.2 Ploieşti fost sesizată despre faptul că numita BURLACU ADA MARIA CRISTINA, în vârstă de 16 ani, domiciliată în municipiul Ploieşti a plecat în mod voluntar de la domiciliu în seara zilei de 6 aprilie a.c., în jurul orei 21:00 şi nu a revenit.
 
Semnalmente
 
1,65 metri înălţime, constituţie robustă, ten măsliniu, faţa ovală, ochi căprui, păr negru, lung, prins în coadă.
 
La momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată cu blue jeans de culoare neagră şi o bluză neagră, având asupra sa un rucsac albastru.
 
BURLACU ANCUŢA IRINA, în vârstă de 15 ani, domiciliată în municipiul Ploieşti a plecat în mod voluntar de la domiciliu în seara zilei de 6 aprilie  a.c., în jurul orei 21:00 şi nu a revenit. 
 
Semnalmente
 
1,60 metri înălţime, constituţie robustă, ten măsliniu, faţa ovală, ochi căprui, păr negru, lung, prins în coadă.
 
La momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată cu blue jeans  de culoare neagră şi o bluză neagră, având asupra sa un rucsac negru cu paiete.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursa:IJP Prahova