Campanie de donat apa pentru cadrele medicale de la UPU Prahova
 
Info Ploiesti City si stirileproprahova.ro au lansat azi ( n.r.31 martie a.c.) o campanie umanitara pentru personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgente Ploiesti . 
Campania umanitara se numeste ”Apa pentru salvatori ” si se adreseaza tuturor celor care vor sa doneze apa pentru medicii de la UPU .
 
Primele baxuri au ajuns la medicii de la UPU Ploiesti .
Marti seara,Gabriel Dima ( manager Info Ploiesti City ) impreuna cu fratele lui si colaboratorul siteului,rapperul Tase au dus primele baxuri la personalul medical de UPU Ploiesti .
Campania a fost lansata in on line,pe pagina grupului ”Apa pentru salvatori ” ,cei interesati pot accesa linkul https://www.facebook.com/groups/240645280412743/
 
Reamintim , si colegii de la observatorulph.ro au o campanie de sustinere a medicilor de la Spitalul Judetean Prahova, campania fiind un apel agenţilor economici şi persoanelor fizice din Prahova să sprijine financiar cel mai mare spital din Prahova atât cu bani, cât şi prin cumpărarea de echipamente şi aparatură medicală necesare gestionării crizei COVID-19. ( 
 
HELP FOR PRAHOVA,o alta campanie (on-line) initiata de www.infoploiesticity.ro 
 
 
Avand in vedere situatia de criza prin care trece tara noastra,datorita pandemiei de COVID 19 ( CORONAVIRUS) ,foarte multe familii nevoiase din Ploiesti si din judetul Prahova au nevoie de ajutor .
 
Prin acest grup vrem sa aducem acestor familii un zambet,un licar de speranta si sa treaca cu bine de aceste zile,saptamani sau luni care vor urma.
 
IMPREUNA PUTEM AJUTA,ATUNCI CAND AUTORITATILE NU POT.
 
SE POT DONA ALIMENTE (NEPERISABILE),DULCIURI,PRODUSE DE PRIMA NECESITATE,JUCARII SI HAINE ( atunci cand este cazul ).
 
Detalii despre aceasta campanie AICI