Loredana Chelba a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Obstretică şi Ginecologie Ploieşti
Colaboratoarea ziarului www.observatorulph.ro, Loredana Chelba, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Obstretică şi Ginecologie Ploieşti susţinută şi de ziarul nostru. Banii se vor dona exclusiv în conturile Maternităţii Ploieşti, care are nevoie de materiale sanitare şi de protecţie a personalului implicat în lupta cu covid-19.
Mesajul Loredanei Chelba:
 
Campania a fost aprobată de conducerea maternităţii şi am primit garanţia că în acest moment se lucrează intens pentru identificarea furnizorilor de echipamente anti COVID-19 şi plasarea comenzilor.
Am să vă rog respectuos: dacă nu puteţi ajuta să ne concentrăm totuşi pe comentarii pozitive. Nu este timpul reproşurilor sau al judecatei online. Există o singură certitudine. Fără ajutorul nostru NU se poate. Aceasta este realitatea chiar dacă nu ne place!
 
Dacă doriţi şi puteţi să sprijiniţi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie Ploieşti, mai jos aveţi contul în care o puteţi face. Agenţii economici care doresc să sponsorizeze spitalul pot contacta conducerea institutiei pentru încheierea contractului de sponosorizare.