UNIŢI PENTRU SĂNĂTATE  - Apel la umanitate şi solidaritate

Pandemia provocată de #Covid-19 ne pune în faţa unui test pe care nu îl putem trece decât împreună!

În această perioadă nesigură ne întoarcem către cei mai vulnerabili dintre noi. Alături de ceea ce facem deja pentru familiile şi prietenii noştri, ne unim forţele pentru a susţine munca personalului medical care intră în contact direct cu pacienţii.

Personalul medical se află în linia întâi în lupta cu COVID-19 şi are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea ajuta! 

Am identificat împreună cu conducerea Spitalului de Urgenţă Ploieşti trei domenii esenţiale:

1) Echipamentele de protecţie şi dezinfectanţii sunt o prioritate în acest moment, pentru a putea asigura sănătatea celor care ne tratează! Este nevoie ca stocurile de dezinfectanţi şi echipamentele de protecţie să fie asigurate permanent.

2) Teste ce vor fi folosite de către medici alături de aparatul de diagnosticare rapidă ce urmează a fi achiziţionat din fonduri publice.

3) Secţia de terapie intensivă are nevoie de aparatură pentru care nu există finanţare prin fonduri publice în acest moment. 

Fundaţia Comunitară Prahova deschide fondul „Uniţi pentru sănătate!”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie.

!!! Fundaţia Comunitară Prahova va achiziţiona bunurile şi le va dona către Spitalul Judeţean Ploieşti. 

Nu oprim niciun comision din fondurile strânse, acestea vor fi folosite integral pentru achiziţia bunurilor. Preţurile echipamentelor de protecţie şi al dezinfectanţilor pot varia, orice sumă donată şi orice cantitate achiziţionată este importantă!

Lucrăm în strânsă legătură cu celelalte 18 Fundaţii Comunitare din România  pentru a identifica cele mai bune oferte şi furnizori care pot livra cât mai rapid echipamentele şi materialele necesare!

FIECARE AJUTOR OFERIT ACUM VA FACE DIFERENŢA ÎN SALVAREA PACIENŢILOR ŞI PROTECŢIA  PERSONALULUI MEDICAL. 

Facem un apel la umanitate şi la solidaritate, să fim uniţi pentru sănătate!  Împreună sprijinim Spitalul Judeţean Ploieşti cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă.

Sursa:Fundatia Comunitara Prahova