Ca la Ploiesti.Poliţiştii locali au prins un măgar lăsat liber pe străzile din Ploieşti
Măgarul s-a plimbat liber pe străzile Ploieştiului, spre amuzamentul celor care au reuşit să surprindă imagini cu animalul în mai multe zone ale municipiului. 
Mai mulţi ploieşteni au surprins imagini cu măgarul care circula pe străzile din Ploieşti. Mai întâi, animalul a fost zărit în zona centrală, iar apoi pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.
Într-un final, poliţiştii locali au reuşit să-l captureze pe animal, în zona Cioceanu, la intersecţia străzilor Domnişori cu Eroilor.
„Mai mulţi ploieşteni ne-au semnalat prezenţa animalului, care a fost localizat în zona Cioceanu, respectiv în zona intersecţiei străzilor Domnişori cu Eroilor . Poliţiştii locali au solicitat intervenţia celor de la Parcul Memorial Constantin Stere, dar şi a medicilor de la DSVSA Prahova. Urmează să fie identificat proprietarul animalului, în cazul în care animalul are CIP. Potrivit Legii 61/1991 (art. 2, pct. 17), lăsarea în libertate sau fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei”, a declarat Adrian Vaida, directorul Poliţiei Locale Ploieşti.
Potrivit reprezentanţilor DSVSA Prahova, „măgarul va fi transportat cu o remorcă la adăpost, unde se va verifica dacă animalul este microcipat, în vederea identificării proprietarului. Dacă animalul nu este revendicat va rămâne în custodia adăpostului Bucov”