Un tânăr în vârstă de 16 ani, din Bucureşti, are nevoie de ajutor. Diagnostic crunt după un accident rutier
 
 
Denis Alberto Radu, are vârsta de 16 ani, este din Bucureşti şi până pe data de 9 decembrie 2019, era un tânăr plin de viaţă şi un elev bun.
Destinul lui s-a schimbat după un accident rutier grav, în care şoferul auto (chiar mama lui) a pierdut controlul autovehiculului, fiindu-i rău la volan (văzând negru în faţa ochilor) şi intrând într-un gard de beton, pasagerul, fiul acesteia Denis, nepurtând centura de siguranţă, s-a lovit extrem de rău la cap, căzând jos lângă gardul de beton. 
Diagnostic crunt pentru Denis...
După ce a ajuns la spital şi un şir de analize, tânărul a primit un diagnostic crunt, tetrapareză spastică asimetrică.
Povestea lui Denis.
 
În urma unui accident rutier cumplit, în care şoferul auto (chiar mama) a pierdut controlul autovehiculului, fiindu-i rău la volan (văzând negru în faţa ochilor) şi intrând într-un gard de beton, pasagerul, fiul acesteia Denis, nepurtând centura de siguranţă, s-a lovit extrem de rău la cap, căzând jos lângă gardul de beton. Din data de 09.12.2019 până în data de 25.01.2020, acesta fiind internat de urgenţă, a depăşit pragul critic de comă şi alte pericole. În prezent copilul în vârstă de 15 ani, se află acasă având nevoie permanentă de însoţitor, de îngrijiri medicale, de recuperare medicală, kinetoterapie pe o perioadă de minim 3 luni, de controale periodice la neurolog, are nevoie de medicamente, pampers şi hrană de calitate. De peste două luni părinţii au acoperit costurile acestor nevoi, dar în prezent ei nu mai pot lucra, deoarece Denis are nevoie de îngrijire şi atenţie specială. De aceea, ei apelează la bunăvoinţa celor ce îi pot ajuta financiar, în contul lor bancar.
 
Donaţi aici
Cont Bancar:
RO09INGB0000999902597827
Deschis la ING Bank
Date Contact:
Tonciu Nicoleta Adriana (Mama)
Telefon 0767 986 876.
 
 
Ajutor de la doctorul Nelu Olteanu.
Prof. Dr. Fizioterapeut/Kinetoterapeut-Specialist Recuperare Medicală de la Centru de Recuperare Medical” Omedical”  Bucureşti  lucrează de 3 săptămâni cu Darius,dupa ce a iesit din spital, pentru recuperarea cât mai rapidă a acestuia.