Un bărbat este căutat în munţii Bucegi, de vineri. Poliţia cere ajutorul populaţiei
 
Potrivit IJP Prahova, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Buşteni ar fi plecat de la domiciliu (vineri după amiază) şi nu a mai revenit până la acest moment.
Bărbatul este căutat, încă de vineri şi de salvamontiştii montani, aceştia au efectuat căutări pe Platoul Bucegi, iar mai apoi au încercat să-l găsească pe bărbat pe Jepii Mari.
Sâmbătă, solicitând şi sprijinul unui elicopter.
Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit pe munte.
Comunicat IJP Prahova:
Astăzi, 18 ianuarie a.c., în jurul orelor 19:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi despre faptul că numitul ANDRONIE GHEORGHE MARIUS, în vârstă de 46 de ani, din Buşteni ar fi plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până la acest moment.
 
Acesta ar fi plecat în mod voluntar în data de 17 ianuarie a.c. în jurul orelor 12:30, în jurul orelor 14:00 contactând ultima dată familia, telefonic, fără a se reuşi comunicarea cu el ulterior. Până la acest moment persoana nu ar fi revenit la locuinţă.
 
Semnalmente:
 
- 1,80 m înălţime, aproximativ 90 kg, constituţie robustă, faţa ovală, brunet, ochi căprui, sprâncene arcuite şi groase.
 
La momentul dispariţiei, persoana purta cămaşă crem cu albastru, pantaloni din stofă de culoare neagră, fiind încălţat cu bocanci.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.