„MÂINI ŞI PICIORUŞE CALDE” Campanie umanitara a Teatrului ”Toma Caragiu ” Ploiesti
 
Teatrul” Toma Caragiu” Ploieşti prin secţia de teatrul pentru copii  ”Imaginario” demarează, începând de miercuri 20 noiembrie 2019, o campanie umanitară pentru copii proveniţi din familii nevoiaşe.
Astfel, începând de mâine, la Teatrul de Animaţie „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenţei nr. 14, se pot primii donaţii constând în mănuşi, încălţăminte de iarnă (cizme sau ghete), fesuri, şosete groase, etc.
Toate donaţiile să fie în stare bună.
 
„MÂINI ŞI PICIORUŞE CALDE” - DONEAZĂ MĂNUŞI ŞI CIZMULIŢE PENTRU COPIII NEVOIAŞI!
 
” Alătură-te şi tu campaniei umanitare „Mâini şi picioruşe calde” şi ajută-ne să le facem o bucurie, în prag de iarnă, copiilor nevoiaşi care nu au încălţăminte şi mănuşi pentru anotimpul rece!
Donaţiile pot fi aduse zilnic, în perioada 20 noiembrie - 20 decembrie, la Teatrul de Animaţie „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenţei nr. 14.
Vino lângă noi să le dăruim celor mici, lipsiţi de posibilităţile materiale, lucruri utile şi adecvate, care i-ar putea ajuta să treacă mai uşor de frigul iernii!” este mesajul transmis de reprezentanţii Teatrului” Toma Caragiu” Ploieşti, pe facebook.