Impertinenţă la un magazin Kaufland din Ploieşti
 
Vineri seară, la magazinul Kaufland Vest a avut loc un” incident” mai puţin obişnuit, unei vânzătoare i-a venit rău.
Potrivit unui client al magazinului ” acum vreo 30 de minute la Kaufland Vest din Ploieşti la una din casele de pe rândul întâi servea o doamnă căreia îi era vizibil rău şi îi venea să vomite. Când am observat acest lucru am anunţat pe cel de la pază. Acesta s-a dus şi a chemat-o pe duduia din poză. Asta (că nu merită apelativul aceasta) a trecut în fugă pe lângă vânzătoarea care se chinuia efectiv să îşi facă treabă şi i-a trântit un: "acum ţi-ai găsit să-ţi fie rău?" Şi dusă a fost.”
Din postarea de facebook, a clientului, se observă că şefa de zi (de la departamentul produse alimentare) a dat dovadă de impertinenţa şi indiferenţă spunându-i vânzătoarei” "acum ţi-ai găsit să-ţi fie rău?".
După insistenţele clientului, care a văzut starea vânzătoarei, aceasta a fost schimbată,” şefa zilei” având un comportament indecent şi la adresa clientului spunându-i acestuia să-şi vadă de viaţa lui.
Postare integrală AICI : 
Răspuns penibil al reprezentanţilor Kaufland România.
Contactaţi de Ziarul Incomod (www.incomodph.ro), reprezentanţii Kaufland România au admis incidentul, însă au specificat că angajata de la casierie fusese sfătuită de superiori să plece acasă, încă de la începerea programului.
“În urma primelor verificări, bazate şi pe relatările celor implicaţi, colega noastră a primit recomandarea de a pleca acasă încă de la venire. Ea a ales totuşi să rămână, iar ulterior s-a ajuns la o interacţiune între colegele noastre care nu a decurs tocmai bine. Toţi avem şi zile mai grele, iar tensiunile ocazionale dintre colegi pot fi atunci destul de greu de evitat. Totuşi, ţinem foarte mult ca toţi colegii să îşi vorbească respectuos, indiferent de situaţie, şi pentru asta vom avea discuţii cu toţi colegii din magazinul din Ploieşti.
Vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a promova o atmosferă cât mai plăcută de lucru “.
 
Foto cu caracter iluistrativ si (captura ) facebook://Marius Zinveliu