A fost găsit tânărul dat dispărut de la Centrul de Plasament Breaza
 
Duminică, 6 octombrie a.c., în jurul orelor 09:10, Poliţia Oraşului Breaza a fost sesizată de către reprezentanţii Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul instituţionalizat VALOCSIK ALESSANDRO GIULIANO, în vârstă de 16 ani, a plecat de la centru şi nu a mai revenit.
Tânărul a fost găsit, luni,7 octombrie 2019, în jurul orei 12.00, pe raza mun. Bacău.
Se pare că acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.
Ştirea iniţială:
Astăzi, 6 Octombrie a.c., în jurul orelor 09:10, Poliţia Oraşului Breaza a fost sesizată de către reprezentanţii Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul instituţionalizat VALOCSIK ALESSANDRO GIULIANO, în vârstă de 16 ani, a plecat de la centru şi nu a mai revenit.
 
Se pare că acesta ar fi plecat în această dimineaţă, în intervalul orar 07:20-08:30, posibil cu destinaţia municipiul Bacău.
 
La momentul dispariţiei purta blugi de culoare albastră, cu tăieturi în zona genunchilor, un hanorac albastru şi era încălţat cu adidaşi de culoare albastru cu negru.
Semnalmente:
1,70 metri înălţime, greutate cca 60 kg, păr şaten tuns scurt în părţi, cu şuviţe blonde, ochi căprui, faţă ovală, ten deschis, fără semne particulare.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
Sursă: IJP Prahova