Zâmbete, emoţii şi bucurii pentru familia Casalean

 

 

Miercuri dupa amiaza,echipa site-ului  www.infoploiesticity.ro s-a deplasat la familia Casalean pentru a duce alimente neperisabile,jucarii,rechizite,haine dar si un strop de bucurie pentru fetita acestora,Roxana Alisia . 

Dupa un drrum anevoios,pana in comuna Boldesti Gradistea (sat Boldesti ) , reprezentantii site-ului au fost primiti de familia Casalean cu bratele deschise si lacrimi in ochi. 

Primul obiectiv atins... 

Roxana Alisia, are 6 ani şi este diagnosticată crunt, încă de la naştere cu” Sistem stomic numitor pentru colostomie stânga „, în termeni populari cu probleme cu tranzitul intenstinal, intestinul gros este inflamat, nemaputand face tranzitul intestinul subţire şi anus. 

Bolile asociate acestui diagnostic sunt Sindrom plurimalformativ şi atrofie de esofag cu fistule. 

Ultima boală este un defect congenital al esofagului care presupune discontinuitatea acestuia şi limitarea pasajului bolului alimentar din cavitatea bucală în stomac. Fistulă esotraheala însoţeşte atrezia de esofag în majoritatea cazurilor şi reprezintă o comunicare anormală între esofag şi trahee. 

Pe langa acest diagnostic , micuta are nevoie si de ochelari. 

Ajutor de la Pro Daria Land SRL Mizil (str.13 decembrie nr.2 )

Dupa 30 minute in care am vorbit cu familia si cele doua fetite si am lasat donatiile,impreuna cu Roxana Alesia si mama sa ( Corina ) ne-am deplasat la cabinetul de oftamologie Pro Daria Land SRL ( optica medicala ) ,micuta fiind supusa la un control,iar incepand din data de 10 octombrie a.c. va avea ochelari. 

Pe aceasta cale multumim clinicii. 

 

Cei care doresc sa ajute in continuare familia o pot face prin mesaj la e-mail :   infoploiesticity@yahoo.com , nr.de watsapp :0729250940 sau direct familia la numărul de telefon: 0766893854. 

Cei care doresc să ajute financiar familia o pot face în contul bancar: 

Cont IBAN: RO36RNCB0213125987150001 pe numele Casalean Maria Corina 

 

Foto:PhotoStudio Ploiesti