Restaurant Kameleon Valenii de Munte susţine campania pentru familia Casalen din comuna Boldeşti Grădiştea
În data de 30 august 2019, Info Ploieşti City (Laura, Alina Cornea şi Gabriel Dima) au fost la familia Casalen din comună Boldeşti Grădiştea, sat Boldeşti.
O familie care de aproximativ un an se chinuie să supravieţuiască, având 2 fete minore, una dintre acestea, în vârstă de 6 ani (Roxana Alisia) este diagnosticată crunt, încă de la naştere cu” Sistem stomic numitor pentru colostomie stânga „, în termeni populari cu probleme cu tranzitul intenstinal, intestinul gros este inflamat, nemaputand face tranzitul intestinul subţire şi anus.
Bolile asociate acestui diagnostic sunt Sindrom plurimalformativ şi atrofie de esofag cu fistule.
Ultima boală este un defect congenital al esofagului care presupune discontinuitatea acestuia şi limitarea pasajului bolului alimentar din cavitatea bucală în stomac. Fistulă esotraheala însoţeşte atrezia de esofag în majoritatea cazurilor şi reprezintă o comunicare anormală între esofag şi trahee.
Mâna stânga are o malformaţie mai vizibilă.
Mai multe detalii despre caz AICI: 
Restaurant Kamelon Vălenii de Munte a răspuns afirmativ la apelul nostru.
Deoarece fata cea mare (în vârstă de 10 ani) a început şcoala de azi, Restaurantul Kamelon donează pentru aceasta 2 ghiozdane pline de rechizite, care îi pot ajunge tot anul şcolar.
Le mulţumim pe această cale şi sperăm ca acest lucru să-i aducă note mari fetiţei şi o mare bucurie.