Un bărbat în vârstă de 67 ani,din comuna Măneşti este dat dispărut de la domiciliu

                                                          COMUNICAT IPJ PRAHOVA

La data de 03.09.2019, în jurul orelor 16:00, lucrătorii Postului de Poliţie Comunal Măneşti au fost sesizaţi în mod direct de despre faptul că numitului Ioniţă Gheorghe, în vârstă de 76 de ani, din com. Măneşti, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Se pare că acesta ar fi plecat de
 la domiciliu în data de 14.08.2019, cu destinaţia com. Valea Măcrişului, judeţul Ialomiţa, în vizită la rudele acestuia, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Numitul Ioniţă Gheorghe, are înălţimea de 1.70 m, 70 kg, constituţie slabă, păr grizonat, drept, cu început de calviţie, fără semne particular.

La momentul plecării, acesta purta o şapcă din material textil tip piele de culoare negru, geacă din material de tip piele de culoare negru cu nasturi tip sacou, pulover maron de lână cu mânecă lungă, pantalon lung de tercot de culoare gri deschis, pantofi negri cu şiret.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.