Politia Locala Ploiesti a amendat Rosal Grup

                                                                                          Comunicat Politia Locala Ploiesti  

 

Pentru încălcarea regulilor de gospodărire a municipiului, Poliţia Locală a aplicat în cursul lunii august 2019 un număr de 199 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 112.800 lei, astfel:  

Serviciul Ordine Publică şi Pază – 157 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 57.800 lei, iar Biroul Protecţia Mediului – 31 sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.000 lei, pentru abandonarea sau depozitarea deşeurilor pe domeniul public. 

Totodată, politiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului au sancţionat contravenţional operatorul de salubritate ROSAL GRUP pentru nerespectarea graficului de ridicare deşeuri menajere sau neridicarea întregii cantităţi de deşeuri cu 7 amenzi în valoare de 17.500 lei. 

Referitor la neîncheierea contractelor de salubrizare cu operatorul autorizat de către  persoanele fizice/juridice, s-au aplicat un număr de 4 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 6.500 lei. 

De asemenea, pentru a se interveni în mod operativ când sunt surprinse fapte de natură contravenţională, cetăţenii au posibilitatea de a suna la dispeceratul instituţiei, la numărul de telefon 0244/954.