OBŢINEREA ADEVERINŢELOR DE INTEGRITATE COMPORTAMENTALĂ ŞI PUNCTELE DE LUCRU PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CAZIER JUDICIAR LA NIVELUL JUDEŢULUI PRAHOVA

 

OBŢINEREA ADEVERINŢELOR DE INTEGRITATE COMPORTAMENTALĂ ŞI PUNCTELE DE LUCRU PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CAZIER JUDICIAR PUSE LA DISPOZIŢIA CETĂŢENILOR LA NIVELUL JUDEŢULUI PRAHOVA* 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova vă informează că *Adeverinţa de integritate comportamentală* prevăzută de *_Legea nr. 118/2019 privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare_*, se eliberează numai de la sediul inspectoratului, din Municipiul Ploieşti, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova. 

Totodată, vă reamintim faptul că Serviciul Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă din cadrul inspectoratului, a pus la dispoziţia cetăţenilor *9 puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar*, pe raza judeţului Prahova, după cum urmează: 

- Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, din Municipiul Ploieşti, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova 

- Secţia nr. 3 Poliţie, din Ploieşti, strada Minerva, nr. 4 

- Secţia nr. 4 Poliţie, din Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1 A 
ambele cu următorul program de lucru cu publicul:  
în zilele de luni între orele 09:00-12:00  
în zilele de marţi şi joi între orele 13 .00 – 16.00 

- Poliţiile Orăşeneşti Băicoi, Câmpina, Vălenii de Munte şi Urlaţi 
toate cu următorul program de lucru cu publicul: 
în zilele de luni, marţi şi joi între orele 08:30-13:30 
în zilele de miercuri între orele 13:30-17:30 

- Poliţia Oraşului Breaza 
cu program de lucru cu publicul în zilele de luni între orele 13:00-16:00 

- Poliţia Staţiunii Sinaia 
cu program de lucru cu publicul în zilele de marţi şi joi între orele 08:30-12:30 
în zilele de miercuri între orele 13:30-17:30 

Persoanele interesate în vederea obţinerii *certificatelor de cazier judiciar*, se pot adresa oricăreia dintre aceste locaţii, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul naşterii. Informaţii cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul instituţiei (www.ph.politiaromana.ro), la secţiunea Utile/Documente eliberări acte/Obţinerea certificatului de cazier judiciar. 

Comunicat de presa:IPJ Prahova