Acţiunea “Copacul cu haine “, un real succes.

Sâmbăta, 2 aprilie 2017, la Ploieşti a avut loc acţiunea social – umanitara ‘Copacul cu haine”.Zeci de   ploieşteni au răspuns afirmativ iniţiativei comunitare şi au donat în zona statuii “Toma Socolescu “din centrul oraşului aproximativ 1 tonă de haine, încălţăminte, jucării, alimente neperisabile, 2 saltele de pat, o maşină de spălat şi un televizor, potrivit organizatorilor acţiunii.

În aceeaşi zi spre localităţi cu familii nevoiaşe din Prahova au plecat cu ajutoarele ploieştenilor, 6 maşini mici şi două dube arhipline.

Donaţiile au ajuns în comunele Tomşani, Şirna, Bălţeşti şi Sălcile, la familiile nevoiaşe din aceste localităţi.

Dintre cei care au participat la acţiune, majoritatea au fost tineri care au renunţat pentru câteva minute la distracţia de sâmbătă dimineaţa şi au adus un zâmbet semenilor noştri.

Cu siguranţă acţiunea care a avut un succes remarcabil, se va repeta şi la nivel local.

Reamintim că proiectul “Copacul cu haine “este iniţiativa unei tinere din Bucureşti, care a preluat ideea acestui proiect din Bulgaria, acolo unde un grup de tineri au îmbrăcat, mai mulţi copaci, pentru că oamenii străzii să găsească haine groase care să le ţină de cald, pe timpul iernii.
Numele tinerei cu această iniţiativă este Cristina Hurdubaia, reprezentant al grupului social #ÎmpreunăRezistăm şi a lansat proiectul “Copacul cu haine “pentru a ajuta oamenii nevoiaşi din România.