Femeia şi baiatul  ei , daţi dispăruţi în Prahova, au fost găsiţi
În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi, au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăieşti, fără a mai reveni la domiciliu.
 
În urma sesizării, poliţiştii prahoveni au demarat activităţi specifice în vederea depistării celor doi, acţionând cu forţe mărite.
 
Astfel, din verificările efectuate, informaţiile obţinute, cât şi vizionarea camerelor de filmat din mai multe localităţi, poliţiştii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani, respectiv sat Ţipăreşti-  com. Dumbrăveşti- mun. Ploieşti( autogara din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti  Gara de Vest Ploieşti, urcând într-un tren cu destinaţia Gara de Nord- mun. Bucureşti. 
 
Întrucât cei doi, mama şi fiul, au fost daţi în urmărire generală, în această dimineaţă, 06.08.2019, un bărbat din mun. Bucureşti (cunoştinţă mai veche a familiei) s-a prezetat împreună cu numita ARSENE ANA-MARIA şi fiul acesteia, la sediul Postului de Poliţiei Cocorăştii Mislii, menţionând faptul că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019, şi a aflat că este căutată în urma informaţiilor apărute în mass-media.
 
Menţionăm faptul că, în această perioadă, atât numita ARSENE ANA-MARIA, cât şi fiul acesteia, nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
 În cauză, au fost contactaţi reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenţei.
 
Sursa:IPJ Prahova