Disparitie la Baicoi. O mama si fiul ei, in varsta de 2 ani sunt dati disparuti de acasa
 
Conform IPJ Prahova, poliţiştii din Băicoi, au fost sesizaţi despre faptul că duminică seara, Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani către biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors.
 
Semnalmentele femeii dispărute sunt: 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 kg, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.
 
Tânăra era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu-marin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu de dimensiuni mici.
De asemenea, aceasta ducea copilul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin şi sandale verzi din material plastic.
 
Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da detalii să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.