Un tânăr in vârstă de 25 ani are nevoie URGENTA de sânge
 
ANTON PETRE CRISTIAN este un tânăr din municipiul Bucureşti si de curând a a suferit un accident de motocicleta cumplit, in urma căruia, pentru a supravieţui, a pierdut un picior si se afla in stare critica pentru următoarele doua săptămâni.
 
Pe data de 14 iunie a facut o operaţie, insa trebuie sa facă altele.
 
Apel disperat pe facebook.
"Ma numesc Anton Petre Cristian am 25 de ani şi am mare nevoie de ajutorul vostru. Ieri am suferit un accident de motocicleta. Poate că o să mă criticaţi pentru pasiunea mea, dar nu asta contează acum. Tot ce contează este că am mare nevoie de ajutorul vostru, al tuturor. 
Cei care doresc să-mi întindă o mână de ajutor, o pot face între orele 7:30 - 12:00 la orice spital din Bucureşti, pentru a-mi dona sânge sau între orele 08:00 - 11:00 la Spitalul Municipal Urziceni.
Grupa mea de sânge este compatibilă (O pozitiv), pot primi de la orice doreşte să mă ajute.
Ma aflu la secţia de terapie intensivă din Spitalul De Urgenţă Flore asca din Bucureşti.
Am nevoie de ajutorul vostru, vă rog!!! "
Ploieştenii, pot dona si ei (sânge), începând de marţi.
Cei care doresc să-l ajute prin donare de sânge (Anton Petre Cristian are grupa de sânge 0 pozitiv, poate primii de la orice grupa), o pot face la Centrul de donaţii sanguine Ploiesti (Şoseaua Vestului, Nr. 24 A.zilnic intre orele 08.13.00), cu specificaţia " Anton Petre Cristian - Internat la Spitalul de Urgenta Floreasca Bucureşti ".
 
 
Foto facebook