Un băiat în vârstă de 8 ani are nevoie urgentă de ajutorul prahovenilor
Şerban Madalin Pavel, este un băieţel timid în vârstă de 8 ani din comuna Fulga ,sat Fulga de sus  (jud. Prahova).
 
Deşi este un copil cuminte, în urmă cu un an a primit un diagnostic "tulburător" pentru vârsta sa: tulburare hiperkinetica, deficit de atenţie - întârziere în dezvoltarea limbajului expresiv, întârziere mentală uşoară.
 
Deşi a fost internat atât la Spitalul Voila (Câmpina) şi Obregia din Capitală, medicii nu au reuşit să-i găsească un leac pentru a devenii un copil normal.
 
Madalin Pavel, stă doar cu mama lui, într-o casă oferită de rudele sale, tatăl său fiind plecat în străinătate şi nu-l mai interesează situaţia celui mic.
 
Venitul Ionelei (mama lui Madalin Pavel) se rezumă doar la alocaţia copilului.
 
Bătaie de joc la adresa sa.
 
Din păcate colegii, copii şi oamenii din comună, râd de problemele lui Madalin Pavel, marginalizându-l.
Acesta învaţă la o şcoală specială din Ploieşti, vinerea mergea la un medic logoped în Mizil, însă din cauza problemelor financiare ale familiei şi internările dese, copilul nu s-a mai dus la Mizil şi rar a mai ajuns la şcoală.
 
Nevoii financiare.
 
Deoarece mama să face eforturi supra omeneşti să-i asigure cotroalele medicale la Obredia, să-i asigure hrană zilnică, un pedagog şi şcoală, nu reuşeşte.
 
Cei care doresc să-l ajute pe Madalin Pavel (cu orice sumă de bani), pot suna la nr.de telefon: 0724.995.057 - Ionela Şerban
 
Text: ALINA CORNEA