Super cursa faptelor bune va avea loc, duminică, în Parcul Municipal Vest
Semimaraton Ploieşti este un eveniment sportiv filantropic dedicat tuturor prahovenilor.
Aleargă! Donează! Implică-te în comunitate! 
 
Dacă încă nu te-ai înscris la #supercursafaptelorbune mai ai timp până pe 8 iunie completând formularul acesta => https://semimaratonploiesti.ro/alergători/ sau pe 9 iunie cu o oră înainte de startul cursei la care vrei să participi!
 
Pe 9 iunie te aşteptăm la Parcul Municipal Vest să ne implicăm împreună în cel mai dinamic eveniment filantropic din Ploieşti. 25% din taxa fiecărui alergător se duce către unul dintre cele 6 proiecte prahovene înscrise. Descoperă-le pe toate aici => http://bit.ly/2LNjmd5.
 
Dacă nu poţi participa, dar îţi doreşti să susţii unul sau mai multe proiecte poţi dona aici => http://bit.ly/2Jcz9Qu
 
Donaţiile se pot face online până la data de 30 iunie 2019.
 
Semimaratonul este creat pentru toţi membri comunităţii, pentru toţi cei care vor să se implice în, poate, cel mai sănătos şi activ proces de strângere de fonduri de pe plan local. 
Ne dorim să strângem laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în susţinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising.
 
Sursă: Fundaţia Comunitară Prahova